مشاوره حقوقی رایگان - مشکل تحویل خودرو به دلیل عدم توانایی تمدید گواهینامه

با سلام
پدر من از ایران خودرو در اسفند 98 یک خودرو 206 ثبت نام کردند. پارسال مجبور به عمل جراحی کمر و گردن شدند و عمل ها موفقیت آمیز نبود، بصورتی الان بعد از یک سال فیزیوتراپی فقط با واکر میتونن راه برن، در نتیجه امکان تمدید گواهینامه را ندارند. حالا ایران خودرو زنگ زدند که دعوتنامه شما آماده ست اما چون گواهینامه تان فاقد اعتبار است به ما ربطی نداره که نمیتونید تمدید کنید. خودرو به شما نمیدیم. آیا امکان تحویل رفتن خودرو یا عوض کردن قراداد به نام پسر مثلا امکان داره یا قرارداد باید فسخ شود.

پاسخ ها :

تحویل خودرو در صورت عدم تمدید گواهینامه تحویل خودرو خودرو گواهینامه