مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خیانت در امانت

با سلام. بنده حدود چهار ماه پیش با شخصی در زمینه دوربین مدار بسته شریک شدم و قراردادی با هم نوشتیم و دو شاهد هم امضا کردند و بعد از گذشت چهار ماه شراکت مورد فسخ قرار گرفت و بنده از طرف مبلغ 8400000 هزار تومان طلب کار شدم و دریافت نمودم. قراردادی در حضور سه شاهد نوشتیم که هر دو طرف هیچ حقی به هم دیگر نداریم و ایشان بعد از گذشت یک هفته از بنده در مورد خیانت در امانت و ندادن حق شکایت کرده است.
لازم به ذکر هست که مغازه هم به اجاره هر دو بوده است و الان کلانتری بنده را خواسته است. من چه کاری انجام دهم؟ کپی قرارداد شراکت قبلی و قولنامه مغازه در دست من است.

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

خیانت بابت چه چیزی؟
با توضیحاتی که داده اید و باارایه مدارک من جمله فسخ نامه و استناد به شهادت شهود مشکلی پیش نمیاید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر وفق قرارداد عمل کردید مدارک خودرا ارائه دهید