مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی دست

سلام و خسته نباشید
من شهریور 97 حین خدمت دچار شکستگی مچ دست راست شدم و دو عدد پین تو دست من کار گذاشته شد و بعد 1.5 ماه هم پین رو در آوردم و هم گچ رو باز کردم. (البته زیر نظر پزشک نیرو های مسلح).
با فیزیوتراپی هایی که رفتم و تمریناتی که بهم دادن محدودیت حرکتی و از کار افتادگی ندارم. خود یگان من رو فرستاد دنبال کار های گرفتن غرامت. تو کمیسیون اول من رو معلول خدمتی اعلام کردن و هنوز کمیسیون پزشکی تشکیل نشده و من میخواستم بدونم امکانش هست که برای من غرامت بزنن یا نه.؟؟؟
در ضمن بسیاری از خرج هارو من خودم دادم و بیمه تعلق نمیگرفت (مثل در آوردن پین که دکتر زحمت کشید و گفت باید بیای مطبم تا برات درش بیارم و تو بیمارستان در نمیارم و... ). با همه این اوصاف به نظر شما تو کمیسیون به من غرامتی تعلق میگیره یا نه؟؟؟؟