مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، من بابت مهریه دوبار اعسار زدم که بلاخره شد هر سه ماه نیم سکه، قبل چند مدت یهو با 3سکه بدهی قبل از حکم جدید مواجه شدم، الان خانم سابق، حکم جلب گرفته، و منم بابت این بدهی قبلی قبل حکم جدید اعسار زدم، و مساله اینه که بزودی حتما جلسه برگزار میشه، اگه حضور نداشته باشم نگرانم که بنفع من نباشه، و اگه اونجا باشم حکم جلب گرفتن و نمیدونم که ممکنه چه حکمی بابت اعسار بدهی قبلی قبل حکم جدید صادر بشه ! ممکنه راهنمایی کنید و بدونم ممکنه چه حکمی صادر بشه، باتوجه به بیکار بودنم و نداشتن هیچ ملکی و وضعیت دشوار مالیم.

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

در صورت عدم امکان حضورتان قبل از جلسه دادگاه لایحه بدهید یا وکیل معرفی بکنید