مشاوره حقوقی رایگان - تعیین محل ملاقات فرزند

سلام.
هنگام تصمیم گیری دادگاه برای تعیین محل ملاقات فرزندان بعد از طلاق رای به نفع آقا شد و بنده باید مسافت دوری را طی کنم تا فرزندانم را ببینم. با توجه به این که بنده هزینه این نقل و انتقال را ندارم، میتوانم دوباره شکایت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طی درخواستی از شعبه صادر کننده رای تقاضا نمایید که با توجه به وضعیت مسافتی شما نسبت به تغییر مکان ملاقات دستورات لازم را صادر نمایید