مشاوره حقوقی رایگان - ملاقت. فوری لطفا راهنمایی کنید

سلام. محل ملاقات بچه دادگاه تعیین شده ولی بخاطر سرما ادارات استان تعطیل می باشد. اگر زوج برای ملاقات مراجعه کند در این شرایط وظیفه زوجه چیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید هماهنگی‌های لازم را قبلاً تلفنی انجام دهید و به شعبه اطلاع دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه محل ملاقات آنچه در رای قید شده ملاک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق رأی دادگاه باید عمل بشه.
در خصوص ملاقات بچه باید دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر توافقی در محل دیگری ملاقات انجام گرفت که هیچ در غیر اینصورت تعهدی گردن شما نیست روز بعد تعطیلی می توانید مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مطابق حکم دادگاه عمل کنید ، اگر دادگاه تعطیل است فردا روز تعطیل مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

زوجه باید طبق مفاد رای دادگاه در مورد ملاقات فرزند عمل نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فورا به مرحع مربوطه مراجعه ودرخواست نمایید محل ملاقات طفل تغییر پیدا نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از طریق شعبه حضوری پیگیری کنید باز تاریخ به شما ابلاغ خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر به علل قهری تعطیل شده قصوری متوجه همسر نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعهدی گردن شما نیست روز بعد تعطیلی می توانید مراجعه کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود با توافق مکان دیگری را تعیین نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی پس از روز تعطیل مراجعه نمایید و درغیر محل تعیینی زوجه الزامی به تحویل فرزند ندارد و عذرشما موجه می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مطابق حکم دادگاه عمل نمایید اگر دادگاه تعطیل است روز بعد از تعطیلی با هماهنگی اقدام و یا از طریق دادگاه نسبت به تغییر محل اقدام کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

رای دادگاه ملاک است. در صورت تعطیلی عذر شما موجه است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
محل ملاقات با نظر قاضی اجرای احکام تعیبن کنید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

سلام میتوانید با ایشان تماس بگیرید جهت ملاقات نمودن فرزند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

فرزند را در انتظامات دادگاه تحويل و نزد ديگري دهند

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام مطابق رای دادگاه بایر ملاقات صورت گیرد. اگر امکان توافق در این خصوص وجود دارد ارجح است.

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

چون دادگاه تعطیله زوجه تکلیفی ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نلاک اجرا رأی دادگاه است ضمن اینکه

برای ملاقات بچه دوستانه اقدام نمایید