مشاوره حقوقی رایگان - مکان دیدار فرزند

سلام. حضانت فرزندانم با بنده است. آیا مادر فرزندم برای دیدار باید به شهر محل سکونت ما بیاید یا اینکه باید من ببرم؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حکم حضانت و ملاقات فرزند به این موضوع اشاره می شود.
اگر دادگاه فعلا رای صادر نکرده باید مادر به محل سکونت شما مراجعه کند و با دادخواست بدهد تا دادگاه تعیین تکلیف نماید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معمولا مکان ملاقات مشخص می شود در غیر اینصورت ایشان باید به محل سکونت شما مراجعه کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به رای دادگاه دارد. اخرین محلی که زندگی مشترک داشته اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

نحوه و چگونگی ملاقات فرزند توسط قاضی تعیین خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا مادر طفل باید برای ملاقات به اقامتگاه طفل مراجعه نماید . اقامتگاه طفل طبق قانون حمایت خانواده همان اقامتگاه مقرر بین طرفین یا اقامت قبل از طلاق است لذا اگر از ا
طبق قانون حمایت از خانواده کسی که حضانت را بر عهده دارد نباید طفل را از محل اقامت مقرر بین طرفین یا محل اقامت قبل از وقوع طلاق منتقل نماید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اصولاً مادر باید برای دیدار فرزندان به شهر محل سکونت آنها برود یا اگر هنوز پرونده تشکیل نشده است در آن شهر دادخواست داده و پیگیری نماید با این حال پس از صدور رای در این مورد رای دادگاه ملاک اعتبار است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آنچه که در رای دادگاه محترم آورده شده است می بایست انجام شود