مشاوره حقوقی رایگان - فروش کالای غیر اصل

سلام. در خیابان یک گوشی خریدم و به شماره سریال دقت نکردم. چند نفر که بعداً فهمیدم همدست بودند جوسازی کردند. اغفال شدم مبلغ 2700000 با گوشی خودم به حساب فروشنده واریز کردم و بعد متوجه شدم که اول گوشی اصلی نیست و دوم که ثبت نشده است. از فروشنده شماره حساب و یک شماره تماس دارم.
میشود پیگیری کنم؟ از لحاظ قانونی به نتیجه میرسم؟ ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق سازمان تعزیرات حکومتی قابل شکایت وپیگیری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر شماره حساب و شماره موبایل متعلق به فروشنده باشد و ادله کافی داشته باشید بعلاوه رسید خرید که نشان بدهد چه گوشی شما خریدید