مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده تلفن همراه

سلام. چند روز پیش گوشی موبایل ردمی 9 از ... خریدم. قیمت ذکر شده 3100 بود ولی قیمت فاکتور 3600 و 500 تومن هزینه اضافی بابت ثبت گوشی گرفته است. در صورتی که گرفتن هزینه ای با چنین عنوانی غیر قانونی هست. چطور میتونم از دست فروشنده شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اعلام نکردین گوشی را اینترنتی خریدین یا حضوری.در هر صورت اقدام فروشنده غیرقانونیه و میتوانید به اتحادیه مربوطه و سازمان تعزیرات شکایت کنید.تعزیرات بهتر نتیجه میگیرید.فقط باید همان قیمت گوشی را از شما میگرفت برای ثبت گوشی نباید هزینه بدهید.