مشاوره حقوقی رایگان - خرید تلفن همراه

سلام من یک عدد موبایل خریدم که فروشنده گفت ریجستر نیست و مشکلی نداره در انتقال مالکیت و اگر مشکلی برخوردی مراجعه کن و برات انتقال مالکیت بدم. بعد از 4ماه متوجه شدم کد ریجستر بنام مالک قبلی بوده و فروشنده از انتقال سرباز زد. من چطور میتونم شکایت کنم و به جای میرسم آیا؟ بعد پیگیری متوجه شدم موبایل فروش با اگاهی کامل از اینکه تلفن همراه متعلق به شخصی دیگه بوده اونو به من فروخته که مالک قبلی خبر نداشته

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بارها در اخبار و شبکه های اجتماعی مطرح شد که تلفن همراه را بدون ریجستری نخرید شما به نحوی علیه خودتان اقدام کردید. اکنون نیز باید علیه فروشنده در اتحادیه یا مراجع قضایی شکایت نمایید