مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه

سلام، وقت بخیر. يك سال پيش مبلغ ٣٢ ميليون در قبال انجام كاري به يكي واريز كردم و ايشون سفته داد. الان اون كار صورت نگرفته و من ميخواهم اون ٣٢ ميليون پارسال رو با سود از او پس بگيرم. ممنون ميشوم راهنمايي كنيد كه چند درصد سود محاسبه ميشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر توافقی دال بر دریافت سود مشارکت وسرمایه گذاری شده باشد بر مبنای ان با اصل سرمایه مبلغ را در سفته قید وبه اجرا بگذارید