مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام. من میخواستم به همراه خواهر و برادرم از پدرمون شکایت کنیم. مادر ما فوت شده و پدر ما بدون اجازه ما ازدواج کرده و خونه مستقل برای خودش و زنش گرفته و الان پنج ماه هس که دیگر با ما زندگی نمیکند و من و برادرم با هم در خانه اجاره ای زندگی میکنیم و مدت قرارداد خونه تمام شده است. من میخواستم ماشین که به نام مادرم هست از طریق ادعای ارث و میراث به همراه وسایل خونه از پدرمون بگیرم آیا در دادگاه به ما حق میدهند و این که چطوری باید اقدام به شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما . ماترک متوفی بین همه وراث تقسیم خواهد شد شما باید ابتدا در دفتر خدمات قضایی درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس