مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با خودرو پارک شده در جهت مخالف

سلام. بنده در حالت دنده عقب به یک ماشین پارک شده در خلاف جهت برخورد کردم. قبلا مقصر راننده ای بود که خلاف پارک کرده ولی الان نمیدونم آیین نامه چطوری هست. لطفا راهنمایی کنید مقصر کیست؟ ممنون.

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
اگرچه سوال مطرح شده حقوقی نمی باشد ولی شخصی که در محل ممنوعه پارک کرده مقصر محسوب می شود.