مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

باسلام ببخشید دوست من واسه سربازیش 8 و 7 روز کسری خدمت دادن الان میخواد واسه تبدیل وضعیت استفاده کنن نمیدونه 6 ماه داوطلبانه بهش تعلق میگیره یا نه میشه بگید با توجه به اون 8 و 7 روز که از خدمتش کم کردند آیا این 6ماه بهش تعلق میگیره یا نه ؟ ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پیرو بخشنامه شماره 218094 / 1400 مورخ 16 / 4 / 1400 در راستای اجرای بخشنامه های شماره 2428 / 209 / د مورخ 2/ 3 / 1400 و 798 / 212 / د مورخ 20/ 3/ 1400 وزارت متبوع و شماره 13758 مورخ 19 / 3 / 1400 سازمان امور اداری و استخدامی کشور، موضوع دستور العمل نحوه اجرای بند (د) تبصره (20) قانون بودجه سال 1400 کل کشور درخصوص تبدیل وضعیت استخدامی مشمولین ماده (21) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و اصلاحات بعدی آن ، با توجه به بخشنامه شماره 3563 / 209 / د مورخ 28 / 4 / 1400 وزارت متبوع مقتضی است دستور فرمائید مدارک کارکنان ایثارگران با رعایت موارد ذیل جمع آوری و توسط مسئول واحد منابع انسانی آن واحد در اسرع وقت به مدیریت منابع انسانی دانشگاه ارسال فرمایند:

1- وضعیت استخدامی ایثارگران:

کارکنان رسمی آزمایشی - پیمانی - قراردادی (کار معین ، کارگری، قانون کار، پزشک خانواده و بیمه روستایی) -کارکنان شرکتی و مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان / متعهدین خدمت ضریب کا که به صورت تمام وقت در فعالیتهای مربوط به امور جاری دستگاه فعالیت داشته و حق بیمه آنان توسط موسسه پرداخت شده باشد.

2- کارکنان مشمول ایثارگر(مشمولین قانون 21 قانون جامع ایثارگری):

- جانبازان

- همسران و فرزندان جانبازان 25% و بالاتر

- فرزندان جانباز زیر 25%

- همسر و فرزند شهدا ، پدر ، مادر ، خواهر و برادر شهید

- آزادگان

- همسر و فرزندان آزادگان دارای یکسال و بالای یکسال اسارت

- فرزندان آزادگان کمتر از یکسال

- رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه

- همسر و فرزندان رزمندگان با سابقه حداقل 6 ماه حضور در جبهه بصورت داوطلبانه

3- مدارک مورد نیاز:

1- کپی مدارک تحصیلی مندرج در آخرین قرارداد با موسسه یا شرکت و یا حکم کارگزینی با مهر برابر اصل منابع انسانی واحد محل خدمت.

تبصره : در صورتی که کارمند مشمول در چند مقطع تحصیلی فارغ التحصیل گردیده اند کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاهی ضمیمه گردد.

2- کپی قرارداد یا حکم کارگزینی یا قرارداد تمام وقت فرد شرکتی با شرکت پیمانکاری طرف قرارداد با دانشگاه در سال 99 و 1400 با مهر برابر اصل واحد منابع انسانی واحد محل خدمت

3- تصویر قرارداد شرکت خدماتی پیمانکاری ذیربط با دانشگاه ( فقط جهت کارکنان شرکتی)

4- ریز واریز بیمه از تاریخ اولین بکارگیری تا کنون ( سال 1400) با بارکد با مهر برابر اصل واحد منابع انسانی واحد محل خدمت

5- معرفی نامه بنیاد شهید و امور ایثارگران با مهر و امضاء و یا گواهی رزمندگی با مهر و امضاء مراجع ذیصلاح

تبصره1 : گواهی ایثارگری باید با عنوان دانشگاه علوم پزشکی شیراز یا واحد محل خدمت فرد ایثارگر صادر و نوع عضویت (داوطلبانه یا غیر داوطلبانه) در آن مشخص گردیده باشد.

تبصره 2: مدت حضور در جبهه از تاریخ 31 / 6 / 59 لغایت 29 / 5 / 67(تاریخ آتش بس) مورد قبول می باشد.

6- فیش واریزی حق ثبت نام استخدام :

مبلغ وجوه فیش واریزی موضوع آیین نامه اجرایی بند الف ماده (43) قانون وصول برخی از در آمدهای عمومی دولت به حساب نسیم به شماره 4001000901025719 به نام خزانه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از طریق شماره شبای IR810100004001000901025719 به شرح ذیل می باشد:

الف: فیش واریزی توسط ذینفع برای دارندگان مدرک تحصیلی دیپلم و پایین تر 103500 ریال

ب: فیش واریزی توسط ذینفع برای دارندگان مدرک تحصیلی فوق دیپلم و بالاتر 172500 ریال

فرزندان شاهد از پرداخت مبالغ یاد شده معاف می باشد.

ج: وجوه پرداختی صرفاً از طریق شماره شبا یاد شده برای هر فرد با یک فیش جداگانه به نام فرد واریز کننده (مستخدم ایثارگر) باید انجام شود.

د: داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (جهت کارکنان شرکتی مرد) و برگ معرفی نامه شروع طرح نیروی انسانی یا معرفی نامه شروع تعهدات قانونی (متعدین خدمت ضریب کا) جهت کارکنان طرحی / ضریب کا با مهر برابر اصل واحد منابع انسانی

تبصره1: (داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم(مشمولین مرد) و برگ پایان طرح یا معافیت از طرح (مشمولین رشته های دارای طرح اجباری)برای کارکنان شرکتی الزامی می باشد)

تبصره 2: داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم جهت کارکنان طرحی و مشمولین متعدین خدمت ضریب کا الزامی می باشد)

از فرستادن اصل مدارک خوداری گردد وتصویر کلیه مدارک پس از رویت و برابر اصل شدن توسط واحد منابع انسانی ارسال گردد.

4- مستندات لازم در خصوص تکمیل پرونده کارکنانی که به استناد اصلاح بند(و) ماده44 قانون برنامه پنجم توسعه قبلا مدارک آنان به مدیریت منابع انسانی دانشگاه ارسال گردیده است:

الف) تصویر حکم سال 1400 با مهر برابر اصل منابع انسانی واحد محل خدمت (جهت کلیه کارکنان)

ب) تصویر ریز واریز بیمه از تاریخ اولین بکارگیری / تاکنون (سال 1400) با مهر برابر اصل منابع انسانی واحد محل خدمت(جهت کلیه کارکنان)

ج) پرداخت فیش واریزتوسط ذینغع به حساب شماره شبا IR810100004001000901025719 طبق مبالغ تعیین شده جهت کارکنان قراردادی مشاغل کارگری که قبلاً فیش واریز ننموده اند.

5- سایر موارد:

- کلیه ایثارگران مشمول بخشنامه می بایست نسبت به ارائه مدارک لازم به واحد منابع انسانی محل خدمت فرد طبق مفاد بخشنامه اقدام نمایند.

- نیروهای شرکتی اشاره شده طبق ماده 1 دستورالعمل سازمان امور استخدامی کشور شامل نیروهایی است که از سوی شرکت های تأمین نیروی انسانی و حجمی واجد شرایط و طرف قرارداد موسسه، بکارگیری شده و به طور تمام وقت در فعالیت های مربوط به امور جاری موسسه فعالیت می نمایند و حق بیمه آنان توسط شرکت های طرف قرارداد با موسسه پرداخت شده باشد.
- مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان و تعهدات ضریب کا شامل نیروهایی می گردد که قبل از تاریخ 26 / 12 / 99 دارای حکم کارگزینی با موسسه باشند و در حال حاضر مشغول به خدمت باشند و به صورت تمام وقت در فعالیت های مربوط به امور جاری موسسه فعالیت نمایند.

تبصره:

رعایت قوانین و مقررات مربوط به نحوه انجام خدمت مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان و تعهدات ضریب کا الزامی می باشد.

- زمان تصویب قانون مورد اشاره طبق ماده 2 دستورالعمل مذکور 26 / 12 / 99 می باشد، لذا کلیه مشمولینی که تا تاریخ مورد اشاره (26 / 12 / 99 ) در موسسه / شرکت طرف قرارداد با دانشگاه بکارگیری ودر سال جاری مشغول بکار باشند از مزایای این بخشنامه بهره مند می گردند و سایر کارکنانی که بعد از این تاریخ بکارگیری گردیده اند مشمول این بخشنامه نمی گردد.

- رعایت شرایط عمومی استخدام در موسسه طبق ماده 34 آئین نامه اداری و استخدامی کارکنان غیر هیات علمی و تبصرهای ذیل در زمان تبدیل وضعیت استخدامی این کارکنان الزامی می باشد.

- برگ تعیین مشخصات شغل و شاغل در ستاد دانشگاه پس از تعیین پست سازمانی فرد تهیه وتنظیم می گردد.

- تبدیل وضعیت مشمولین بر اساس عنوان شغل مندرج در آخرین قرارداد بوده و مطابق با ماده 5 دستورالعمل مورد اشاره بکارگیری نیروی انسانی جدید به جایگزینی نیروهای شرکتی / قراردادی / طرحی که در اجرای دستورالعمل مورد اشاره به استخدام رسمی در می آیند ممنوع می باشد.

- در راستای فصل پنجم آیین نامه مهندسی و ارزیابی مشاغل دانشگاه ملاک عمل تبدیل وضعیت کارکنان ایثارگر از منظر مهندسی سازمان و مشاغل ، شیوه نامه پیوست بخشنامه به شماره 798 / 212 / د مورخ 30 / 3 / 1400 معاونت توسعه مدیریت ،منابع و برنامه ریزی وزارت متبوع می باشد.(تصویر پیوست)

- تبدیل وضعیت برای کلیه کارکنان مشمول به صورت رسمی قطعی می باشد.

- تاریخ اجرا احکام پس از اخذ شماره مستخدم برای افراد واجد شرایط از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از تاریخ نظریه قطعی هسته گزینش می باشد.

- رعایت ماده 3 و 4 بخشنامه شماره 13758 مورخ 19 / 3 / 1400سازمان امور استخدامی کشور در تبدیل وضعیت کارکنان ایثارگرالزامی می باشد.

- برای هر کارمند با توجه به نوع وضعیت استخدامی برابر فرم های پیوست مشخصات مورد نظر تکمیل و به همراه مدارک لازم پس از تایید و امضاء به مدیریت منابع انسانی دانشگاه ارسال گردد.

تبصره:

برای کارکنان شرکتی حتما فرم مربوطه پس از تایید و مهر و امضا مدیر عامل شرکت ،توسط رابط امور قرارداد ها و مسئول منابع انسانی و مدیر واحد تأیید و امضا ء و جهت تأیید نهایی به مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه ارسال گردد.

- فرمهای مربوط به کارکنان شرکتی همراه کلیه مدارک لازم پس از بررسی و تایید توسط مسئول واحد منابع انسانی(کلیه کارکنان شرکتی یک واحد) به مدیریت محترم امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه ارسال گردد.

- مواد مندرج در این بخشنامه صرفا برای تبدیل وضعیت کارکنان ایثارگر بوده و قابل تسری به سایر کارکنان نخواهد بود.

ضمنا یادآوری می گردد تبدیل وضعیت همکاران محترم ایثارگر،پس از وصول مدارک افراد مشمول از واحد های تابعه دانشگاه،بررسی و تأیید مدارک و اختصاص پست سازمانی و اخذ نظریه قطعی موافقت هسته گزینش دانشگاه و تأمین اعتبار بودجه ای و اخذ شماره مستخدم از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و ابلاغ مراتب توسط مدیریت منابع انسانی دانشگاه امکان پذیر می باشد. / ب