مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی پیمانکاری به رسمی با توجه قانون تبدیل وضعیت ایثارگران

با عرض سلام
از سال از سال 96 تا کنون بعنوان نیروی شرکتی پیمانکاری در اداره آب منطقه ای مشغول بکار هستم. ایا مشمول تبدیل وضعیت ایثارگران میشم؟ فرزند ایثارگر هستم.میخواستم ببینم نیروی شرکتی پیمانکار مشمول میشه؟؟ از دیوان عدالت رای بدوی مثبت هم گرفتم. نگران تجدید نظر هستم

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

نگران نباشید احتمالا درتجدید نظر هم تایید گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا نیروهای شرکتی در اولویت دوم قرار دارند اما بسته به اعلام نیاز ان ارگان متغییر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می بایست از ارگان مربوط به پرسید موضوع را

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام انشالله رای تجدیدنظر هم به نفع شما خواهد شد