مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

سلام. بنده به عنوان نگهبان بانک
در موسسات حفاظتی ومراقبتی زیر نظر
پلیس پیشگیری مشغول به کار هستم
2سال سابقه وبیمه برام ردکرده شرکت
آیا شامل حال من میشود. ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا بله ولی باید مشخص شود که حق بیمه
و حقوق ماهیانه شما توسط چه سازمانی پرداخت میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا شامل نیروهای شرکتی تنها در شرایط خاص نیشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما با توجه به قانون جدید مجلس مبنی بر تعطیل شدن شرکت های استخدامی دولت و تبدیل آنها به قرارداد کار معین در صورتیکه شما حداقل 2 سال سابقه کار پرداخت بیمه داشته باشید مشمول قانون جدید می شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نیروی پیمانکار هستید وتحت نطارت شرکتهای تامین کننده نیروی انسانی استخدام شده ایید بله در غیر اینصورت خیر

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تغییر محل‌ جغرافیایی‌ خدمت‌ آن‌ دسته‌ از کارکنان‌ دستگاه‌های ‌کشوری‌ و لشکری‌ که‌ همسران‌ آنها نیز در استخدام‌ دستگاه‌های‌ یاد شده‌ هستند موجب‌ بروز اختلالاتی‌ در زمینه‌های‌ اجتماعی‌ و خانوادگی‌ می‌شود،

همچنین‌ با توجه‌به‌ اینکه‌ به‌ موجب‌ اصل‌ دهم‌ قانون‌ اساسی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ باید در قوانین‌ و مقررات‌ و برنامه‌ریزی‌های‌ مربوط، تشکیل‌ و حمایت‌ از خانواده‌ مورد توجه‌ قرار گیرد،

مقتضی‌ است‌ ترتیبی‌ اتخاذ شود که‌ حتی‌الامکان‌ قبل‌ از انتقال‌ کارکنان‌ مساله‌ امکان ‌انتقال‌ هسمران‌ آنان‌ نیز بررسی‌ شود و در صورت‌ انتقال‌، محل‌ کار همسران‌ آنان‌ به‌ تبعیت‌ از شوهر تغییر پیدا کند.

لذا تغییر فوق العاده هایی که به موجب ماده 77 قانون مدیریت خدمات کشوری، اختیار تعیین میزان آنها تا سقف مقرر به عهده رییس دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران است، مانعی ندارد