مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

سلام .18ساله در بانک رفاه به صورت شرکتی کار میکنم.پدرم 9ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه داره،مدارک تبدیل وضعیت رو تحویل بانک دادم، سازمان گیر داده به داشتن کار ایثارگری،پدرم کارت ایثارگری نداره،وپروسه گرفتن کارت زمانبر هست.
البته گواهی حضور در جبهه و کارت رزمنده گی رو از سازمانی که خدمت کرده رو تحویل دادم و بانک هم استعلام گرفته. ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید تبدیل کنند با همان مدارک دروغ گفتند، پیگری کن، اگر انجام ندادند برو سرپرستی یا بانک رفاه در تهران