مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

سلام من فرزند جانباز40درصد هستم بیشتر از دو سال بصورت شرکتی توی اداره اب کارمیکنم الان برای تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر درخواست دادم میگن که این تبدیل وضعیت شامل من نمیشه چون شرکت خصوصی هستین و برای یک پروژه موقت اومدین برای اداره ما کار میکنین نه دائم درحالیکه سر نظر اداره اب هستیم ایا به دیوان شکایت کنم کارم بجایی میرسه یا کلا شامل نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا نمیدونم چکار کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون جامع خدمات ایثارگری افرادی هم که تحت پوشش قوانین کار یا تامین اجتماعی یا مقررات خاص هستند نیز مشمول تبدیل وضعیت خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این قانون مشمول کسانی که در شرکتهای خصوصی هم هستند میشود از طریق بنیاد ایثارگران پیگیر شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.