مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چک و مدارک

با سلام و خداقوت.
بنده تعدادی چک و سفته و فروشنامه یک باب مغازه در ماشینم داشتم که چندروز پیش به سرقت رفت. قرار بود اینها را برگشت بزنم و فروشنامه مغازه که به نامم بود (از فردی طلب داشتم و چون نداشت، معازه اش را در رهن و مالکیت بنده تا زمان تسویه گذاشت که از زمان تسویه گذشت و پولم را نداد) را شکایت نمایم، که فرصت نشد و حالا همه آنها سرقت شده است.

درحال حاضر فقط عکس در گوشی ام از موارد فوق دارم و پرینت رنگی گرفتم و برابر با اصل دفترخانه هم نیست.

آیا برابر با اصل کردن فایده دارد؟

حال که اصل مدارک را ندارم، آیا می توانم اقدام قانونی برای اخذ مبالغ چک و سفته و همچنین فروشنامه نمایم؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

در خصوص تمام مدارک اعلام مفقودیت نمایید
سپس به صاحبان مدارک اظهار نامه جهت پرداخت دیونش بدهید و سپس اقدام مطالبه وجه حقوقی نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،سرقت رابه کلانتری گزارش کردید؟اگرگزارش نمودید همراه همین عکس ها ارائه نمایید