مشاوره حقوقی رایگان - دریافت قبض تخلیه

با سلام و احترام آپارتمان خریداری کرده ام که 50 درصد مبلغ را هنگام مبایعه نامه پرداخت نمودم و قرار شده است 45 درصد را یک ماه بعد همزمان با تنظیم سند پرداخت نمایم و 5 درصد باقیمانده را 15 روز بعد از تنظیم سند و زمان تخلیه و تحویل آپارتمان به فروشنده پرداخت نمایم. سوال بنده اینست که آیا در هنگام تنظیم سند آیا اخذ قبض تخلیه از دفتر اسناد رسمی نیاز به امضای فروشنده دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بستگی به نحوه قرارداد شما دارد اما تعهدی که کسی میدهد و یا تعهد راانجام‌میدهدخودش هم امضاء‌می کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در اسناد قطعی غیر منقول که قبض و اقباض بعمل نیامده میتوان قبض تخلیه صادر نمود و مبلغی روزانه بعنوان وجه التزام عدم ایفای تعهد قید نمود.پس از ده روز در صورت عدم تخلیه با ارایه تقاضانامه صدور اجرایی دفترخانه موظف به صدور اجراییه بموجب قبض اقساطی تخلیه است. لذا باید این قبض به امضای. فروشنده برسد