مشاوره حقوقی رایگان - بعد این ابلاغیه من باید کاری کنم برم دادگاه ؟یانه باید وایسم پیام بیاد دوباره

خواسته: تغيير نام
گردشكار –در وقت فوق العاده جلسه شعبه يکصد و سيزده حقوقی تهران بتصدی امضاء کننده ذيل تشکيل است و پرونده
کلاسه پيوست تحت نظر قرار دارد دادگاه با توجه به محتويات پرونده ختم رسيدگی را اعالم و با استعانت از درگاه خداوند
متعال بشرح آتی مبادرت به انشاء رأی می نمايد.
رأی دادگاه
در خصوص دادخواست تقديمی خانم ص. به طرفيت اداره ثبت احوال منطقه مرکز تهران به خواسته اصلاح
شناسنامه شماره .......... و تغيير نام کوچک از صغری به نيلوفر به اين شرح که خواهان بيان داشته از کودکی با
نام نيلوفر شهرت داشته و دو اسمی بودن سبب ايجاد مشکلات عديده ای برای وی بوده بنابراين تقاضای تغيير نام سجلی
خود را به شرح فوق داشته با عنايت به محتوای پرونده و ملاحظه لایحه دفاعيه خوانده مبنی بر اينکه نام مندرج در سند
سجلی خواهان از اسامی متداول بوده و سند سجلی از اسناد معتبر دولتی می باشد و به جهت حفظ آن تقاضای رد دعوی
خواهان را داشته و با توجه به 1-مفاد استشهاديه ضميمه پرونده که گواهان صحت ادعای خواهان را گواهی نموده اند
2-انتخاب نام يکی از حقوق اجتماعی افراد می باشد که اصل بيستم قانون اساسی آنرا به رسميت شناخته و تغيير آن اعمال
اين حق اجتماعی است 3 -تکليف والدين مطابق قانون ثبت احوال جهت انتخاب نام برای کودک منافاتی با استفاده از حق
اجتماعی در سن کبر و تغيير آن ندارد 4-داشتن نام مستعار ممکن است مشکالتی را برای شخص ايجاد نمايد که از جمله
عدم شناسايی در مورادی ، بنابراين دعوی خواهان را ثابت تشخيص داده و با اختيار حاصله از ماده 995 قانون مدنی و
به آن و ماده 4 قانون ثبت احوال و رای وحدت رويه شماره 244 مورخ 49/7/8 ديوان عالی کشور حکم به تغيير
مستنداً نام خواهان از صغری به نيلوفر با حفظ ساير مشخصات سند صدر الذکر صادر و اعلام می گردد. رای اصداری حضوری
و قابل تجديدنظر خواهی ظرف مدت بيست روز پس از ابلاغ در دادگاه تجديدنظر استان تهران می باشد.
رئيس شعبه113دادگاه عمومی حقوقی تهران- ..........
نوشته نوع ابلاغیه دادنامه /تصمیم نهایی/قرار نهایی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با درخواست شما موافقت شده وتغییر نام بنام نیلوفر مورد پذیرش دادگاه قرار گرفته است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

رای به نفع شما است. نیازی نیست اقدامی کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

رای به نفع شما صادر شده است. فعلا نیاز نیست کاری کنید. اگر ثبت احوال اعتراض کرد ، یک نسخه از لایحه اعتراض ثبت احوال برای شما ارسال میشود که باید تبادل لوایح انجام شود. یعنی شما جواب لایحه اعتراض ثبت احوال را بدهید.