مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام وقت بخیر

اینجانب در ارتباط با ادعای خلاف واقع داماد خانواده مبنی بر واریز مبلغ 30 میلیون به حساب بنده که مدرکی جهت اثبات نداشت و با آگاهی چنین موضوعی را مطرح نمود موجبات اختلاف خانوادگی و آسیب به روابط اعضای خانواده گردید پس از حاصل نشدن نتیجه به راحتی ادعا نمود اشتباه پیش آمده آیا در این مورد میتوان خسارات معنوی را مطالبه نمود یا خیر. نیاز به یادآوری میباشد نامبرده پس از مدت زمانی از مادر بنده خواستار خریداری خودرو داشت که در این مورد هم قیمت روز را متفاوت و پایین تر از قیمت حقیقی بیان کرد غرض از اشاره این موضوع عامدانه و مغرضانه بودن ادعاها و هدفمند بودن آن میباشد با تشکر از شما خبرگان

پاسخ ها :

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . اگر ادعای ایشان در قالب دعوای حقوقی باشد در زمان دادرسی می توان از دادگاه تقاضای تامین دعوای واهی نمود . اما از ظاهر سوال برداشت می شود که حکم نهایی صادر شده است و دیگر امکان مطالبه وجود ندارد . البته اگر در این خصوص خسارتی به شما وارد شده باشد می توان با ارائه مستندات مطالبه خسارت نمود .

امید سلیمانیان

امید سلیمانیان :

سلام صورت مسئله ظاهرا از مصادیق خسارت معنوی نیست