مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت بخشش سهم الارث

باسلام و احترام.
بنده 3 سال پیش بخاطر مهریه، سهم الارثم و در دفترخانه به برادرم دادم. پدرم زنده هستن. چجوری می تونم سهم الارث رو از برادرم پس بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
با توجه به حضور پدر دیگر سهم الارث موضوعیت ندارد لذا امکان طرح دعوای بطلان قرارداد بوجود دارد

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

وقتی پدر فوت نشده بخشش سهم الارث معنی نداره برگه ای که امضا کردین ارزشی نداره

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

میتوانید دادخواست رجوع از هبه (اگر هبه کرذید) مطرح کنید با این فرض که انچه شما منتقل کردید با توجه به حیات پدر هنوز در مالکیت شما نیست.
پیشنهاد میشود حتما از وکیل استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
وقتی ارث به وجود نیامده چه وکالتی دادید دادخواست ابطال دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ارث زمانی در سهم ورثه مستقر می گردد که مورث فوت شده باشد چه بسا پدر در زمان حیات مالشون نقل و انتقال به ثالث دهند ! از طریق اظهارنامه بطلان را اعلام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر پدر زنده باشد و هنوز فوت نکرده باشند سهم الارثی به فرزند تعلق نگرفته که فرزند بخواهد آن سهم را به دیگران انتقال بدهد مگر ..
برای مشاوره تماس بگیرید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. چنین انتقالی باطل است. دادخواست ابطال مطرح نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر سند به نام شما بوده و شما سند را به نام برادرتان انتقال داده باشید شما می توانید دادخواست ابطال سند رسمی به علت صوری بودن را مطرح نمایید البته شما باید ادعای خود را در دادگاه اثبات نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرپدرتان زنده است که سهم الارث نبوده ویااورازمادرتان به ارث برده اید هم می توانید تقاصای رجوع ازهبه کنید