مشاوره حقوقی رایگان - لغو انتقال سند

سلام... در صورتی که پسر خانواده فوت کرده باشد و پدر و مادر او در قید حیات باشند و سهم الارث خود را از منزل مسکونی را به همسر متوفی ببخشند و در سند به نام بزنند آیا می‌توانند پس از مدتی ادعا کنند که سهم خود را می‌خواهند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دشوار است
باید دید تحت چه عنوان اقدام شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر هبه کرده باشند می توانند از هبه رجوع نمایند اما اگر صرفا این سند منتقل شده از خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بهتر است همسر متوفی قراردادی با شخص دیگری تنظیم و انتقال دهد و در صورتی که ادعای رجوع از هبه مطرح شد اعلام کند که انتقال داده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر امکان ندارد مگر تحت اثبات شرایطی خاص

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نوع انتقال شان دارد اگر هبه باشد امکان رجوع از هبه ممکن است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله هبه قابل رجوع است مگر در موارد خاص و استثنایی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله البته باید ابتدا مشخص گردد که انتقال در قالب چه نوع قراردادی بوده است عقد بیع یا هبه معوض یا هبه بلاعوض یا عقد صلح

اگر انتقال در قالب عقد هبه بلاعوض بوده باشد با شرایطی خاص قابل رجوع است اگر
و پدر و مادر باید دادخواست رجوع اقامه نمایند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر سند انتقال یافته باشد، همسر متوفی می تواند یک قولنامه روی آن بنویسد و دیگر قابل رجوع نیست