مشاوره حقوقی رایگان - درمورد رهن و اجاره ملک مسکونی

باسلام ما حدودا 2سال پیش منزلی اجاره کردیم که مالک اجازه اجاره به غیر داده بود شخصی که ملک را بما اجاره داد همزمان به چند نفر دیگر هم اجاره داد ولی درتصرف ماست شکایت کردیم و به عنوان کلاهبردار زندان افتاد الان زمان اجاره ما تمام شده و مالک اصلی منزلشو میخواد 130 میلیون بابت رهن از ما گرفتن مالک اصلی بدون پرداخت ودیعه میتونه حکم تخلیه بگیره؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

باید یا پول رهن رو به شما بده یا به حساب دادگستری واریز کنه که بتونه تخلیه رو اجرا کنه