مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

باسلام در درگیری گلوله پران خوردم که پزشکی قانونی برام نوشته جراحت ران راست نافڐه جراحت ساق چپ نافڐه و اسیب نسوج نرم اندام تحتانی راست و چپ و کبودی قسمت داخلی ران راست و کبودی ساق چپ و دو عدد کبودی طاق راست گفتم بینم چقدر میشه ضمنن ساق راستم پاپزده ساچمه تو پامه دکتر نوشته دو تا کبودی ایا میتانم به ان قسمتش اعتراض کنم ممنون شما

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام هرگونه اعتراض به هر نظریه حق مدعی خواهد بود لذا حق اعتراض دارید وبطور کلی جراحات وارده به سرو وصورت از حد اقل یکصدم دیه کامله محاسبه وجراحاتی که در اعضای بدن رخ دهد از نیم صدم دیه محاسبه می گردد لذا پس از قطعی شدن حکم محاسبه وتفصیل ان برابرفصل ششم از دیه جراحات از مواد 709 ببعد قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 بصورت مفصل قابل محاسبه خواهد بود . موفق باشید