مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام حدود ده روز قبل برادرم با دوستش از یک کارگاه نجاری سرقت کردن و ساعت 10:30 شب برادرم با من تماس گرفت ماشین خواست و لوازم سرقتی را داخل ماشین من گذاشتند دو روز بعد دوست برادرم دستگیر و اسم بنده را هم در پرونده بعنوان مباشرت برده ولی برادرم گفته که من راننده آژانس بودم و فقط داخل ماشین من گذاشته در ضمن برادرم دستگیر شد از آگاهی تماس گرفتند خودم تمام لوازم را بردم تحویل آگاهی دادم حال اگر شاکی رضایتت بدهد احتمال زندانی شدن من هست؟ لازم به ذکر است تا الان سوسابقه نداشته ام

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر رضایت بدهد خیر

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر شما درعملیات اجرایی سرقت دخالت نداشته و یا سرقت را تسهیل نکرده باشید تبریه میشوید اصل بربرائت است مگر اینکه خلاف ان ثابت بشود