مشاوره حقوقی رایگان - تعویض وثیقه

سلام همسرم به جرم سرقت باطری زندانه، شاکی رضایت داده و شاکی خصوصی نداره، قاضی برای وثیقه سند 50 میلیونی خواسته، میخواستم بدونم ایا امکانش هست که جای سند فیش حقوقی یا جواز کسب برای وثیقه بزارم؟ از چه طریقی میتونم از قاضی درخواست کنم که بجای سند فیش یا جواز قبول کنن؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برابر ماده 217 قانون آئین دادرسی در امور کیفری تامین الزاما باید متناسب با جرم باشد ودر صورتی که شاکی خصوصی وجود ندارد با در نظر گرفتن شرایط سرقت مال وارزش باطری همسرشما حق اعتراض به قرار وثیقه را دارد ودادگاه نسبت به صدور تامین متناسب با جرم اتخاذ تصمیم می نماید . موفق باشید