مشاوره حقوقی رایگان - مقدار درصد دیه و نقص عضو شدن

با سلام من در تاریخ 1400/2/20با خودرو خودم تصادف کردم ک طبق نظریه اولیه پزشکی قانونی این آسیب هارو متحمل شده بودم 1-جرح (دو دامیه) پیشانی سمت چپ
2-کبودی پلک فوقانی چشم چپ
3- کبودی زیر چشم چپ
4-جرح دامیه پلک فوقانی چشم چپ
5-جرح حارصه ی ابروی چپ
6-خونریزی متوسط زیر ملتحمه چشم چپ
7_ کبودی و جراحت(حارصه) ریشه بینی
8- شکستگی استخوان بینی
9-شکستگی استخوانهای صورت سمت چپ(هاشمه)
10-پارگی ناکامل رباط صلیبی قدامی همراه افیوژن( تجمع مایع) زانوی راست دارد و در نامه دوم ک رفتم بعد استراحت پزشکی بگیرم نوشته بود
1ارش خونریزی متوسط زیرملتحمه ای چشم چپ به میزان سه دهم از یک درصد دیه کامل انسان
2.شکستگی بینی بدون عیب و فساد بهبود یافته
3ارش پارگی ناکامل رباط صلیبی قدامی همراه با افیوژن جمعا ب میزان 6درصد دیه کامل انسان میباشد.
الان میخوام بدون آیا پارگی رباطم نقص عضو حساب میشه و اینکه جمعا حدوا چند درصد دیه میاد
و پرونده از شعبه دادیاری ب دادگاه رفته آیا الان باید داخواست شکایت از بیمه کنم برای دیه یا خود دادگاه مینویسه.
مرسی
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت مشاوره با توجه به حجم بالای سوال و محاسبه به بخش مشاوره تلفنی مراجعه نمایید