مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام در صورت که زن در دادگاه ناشزه بشه و نیاد زندگی کنند مرد میتواند به زور آنان را به خانه خود ببرد طبق قانون با این کار جرم مرتکب شده یا نه؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در این صورت زوج می بایست از طریق اجرای احکام درخواست اجرای حکم بنماید وصرفا درحد تنظیم صورت جلسه ای مبنی بر تمکین یا عدم تمکین زوجه ویا ممکن است عدم مراجعه که در معیت زوج مامور به محل اقامت زوجه مراجعه وپس از ابلاغ نتیجه به قاضی اجرای احکام منعکس ودر نهایت ودر صورت احراز نشوز زوجه زوج حق درخواست ازدواج مجدد را خواهد داشت وهرگز توسل به زور برای احقاق حق مجاز نخواهد بود . موفق باشید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام خیر نمیتوانید زن را به زور ببرید اما حکم حق نفقه را از زن ساقط میکند و شما میتوانید مجوز ازدواج مجدد بگیرید