مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و اجراییه مهریه

سلام من 4ساله ازدواج کردم تو این 4سال با مادرشوهرم و 3تا از برادر شوهرام و با یه جاری زندگی کردم من خیلی تو زندگیم سختی کشیدم خیلی دعوا شد من 3دفعه با سفید ریشی به خونه شوهرم برگشتم که شاید اونو خانوادش خوب بشن ولی نشد خیلی بد اخلاقه کتکم میزنه فحش میده خیلی زندگی را واسم سخت کرده بود ازارم میداد که من برم از خونه منم اینبار واقعن خسته شده بودم اقدام به خودکشی کردم ولی اومد تو خونه و جلوی منو گرفت و خودش اینبارم زنگ زد به پدرم و پدرم منو اورد خونه حالا 2ماه از هم جداییم و سراغی ازم نمیگیره و حتی زنگ و پیام نمیده منم فقط فعلن مهریمو اجرا گذاشتم ولی واقعن نمیدونن چیکار کنم نمیتونه منو از خانوادش جدا کنه میگه نمیتونم خرج و اجاره بدم حالا تکلیف من چه طوری میشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علاوه بر مهریه دادخواست مطالبه نفقه و تهیه منزل مستقل نیز می توانید بدهید

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

درود بر شما
علاوه بر مطالبه مهریه دادخواست مطالبه نفقه و تعیین تکلیف می توانید مطرح کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام تقاضای تهییه منزل مستقل طرح شکایت ترک انفاق را مطرح کنید

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام 1-دادخواست تهیه منزل مستقل
2-مطالبه نفقه معوقه
3-شکایت ترک انفاق کیفری
4-مطالبه مهریه
اقدام گردد