مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم مشاع از قلعه ای که تاریخی محسوب شده

مالکی سهم مشاع خود را از ملک مسکونی به فردی فروخته که قصد تخریب و ساخت خانه برای خود را دارد. اما حالا مشخص شده که در طرح هادی 1394 آن روستا، این ملک بافت تاریخی محسوب و اجازه تخریب ندارد. بقیه مالکین دچار مشکل با این فرد شده اند، چون پول خرید سهم او را ندارند .
آیا این خرید و فروش با توجه به عدم اطلاع از طرح هادی قابل فسخ هست؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شخص مالک حق دارد درخواست افراز و پس از آن درخواست فروش از دادگاه را بخواهد و اگر مالکین فعلی پول برای خرید نداشته باشند به صورت مزایده به فروش میرسد

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام . اگر ملک به طور قانونی و مستند توسط سازمان میراث فرهنگی بعنوان بنای تاریخی معرفی شده معامله فسخ و قیمت ملک توسط میراث فرهنگی به مالکین پرداخت‌ میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ( خریدار ) می توانید معامله را فسخ نمایید و هم می توانید بر علیه میراث فرهنگی شکایت نمایید و حتما نتیجه خواهید گرفت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر ملک توسط میراث به عنوان بنای تاریخی عنوان شده معامله قابل فسخ و مالکین می توانند قیمت آنرا از سازمان میراث فرهنگی دریافت نمایند