مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دهیاری

من قبل از عید جهت دیوار کشیدن باغ به دهیاری مبلغ پانزده میلیون پرداخت کردم و گفتن بر دیوار بکش ولی رسید ندادن دو روز پیش شهرداری اومده با نیروی انتظامی بدون اخطار قبای با لودر دیوار و درب رو زده ریخته حالا دهیار میگه ما جواب نمیدیم برو هر کاری که میتونی بکن حالا میخواستم ببینم چطور و کجا میتونم شاکی بشم البته برای پرداخت پول شاهد هم دارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید دادخواست استرداد وجه پرداختی را به استناد سند واریزی وشهادت شهود ارائه نمایید