مشاوره حقوقی رایگان - اسناد ملکی فرد فوت شده

سلام و خسته نباشید.
پدربزرگ بنده فوت شدن و چند نفر مدعی پیدا شدن زمینی به اسم ایشون هستند. وراث با توجه به این موضوع با تاخیر چند ساله اقدام به انحصار وراثت کردند. بعد از انحصار وراثت، برای اینکه اسناد رسمی ملکی پدربزرگم مشخص شود چه اقدامی باید انجام بدیم؟ امکانش وجود داره وراث حضورا از طریق اداره کل اسناد و املاک استان اقدام کنند؟ اگر امکانش هست لطفا بگید چه مدارکی باید فراهم کنیم. با تشکر

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
با مدارک شناسایی و انحصار وراثت از طریق اداره ثبت استعلام نمایید.

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام
دادخواست تحریر ترکه تقدیم شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
باید ضمن دادخواست تقسیم ماترک تقاضای استعلام از اداره ثبت املاک از مرجع قضایی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هر کدام از وراث می توانند به اداره ثبت اسناد مراجعه نمایند و درخواست رونوشت از اسناد مالکیت را بدهند یا از دادگاه درخواست نمایند

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.با توجه به تخصصی بودن موضوع با وکیل مشورت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت به اداره ثبت مراجعه کنید و تقاضای رونوشت اسناد مالکیت را بدهید

سیده عاطفه مجیدی طهران

سرکار خانم سیده عاطفه مجیدی طهران :

باسلام
می بایست دادخواست تحریر ترکه مطرح نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نیازمند اخذ گواهی حصر وراثت و استعلام از اداره ثبت میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب
ابتدا دادخواست تقسیم ماترک به همراه تقاضای استعلام از اداره ثبت املاک از مرجع قضایی نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با انحصار وراثت از اداره ثبت استعلام فرمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرانحصاروراثت انجام شده آن زمین به وراث به ارث میرسد