مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

باسلام
بنده محکوم به تمکین شدم. 20روز وقت تجدیدنظر دارم. امروز هم رفتم خونش تمکین کنم خونه نبود.. کلید هم ندارم. خودشو اصن نشون نمیده. من چیکار کنم.. امکان داره رای که قطعی شه اجراییه نده.. من چکا کنم! اجراییه نداد؟؟
توروخدا راهنماییم کنین
مرسی

پاسخ ها :

معصومه محمودی

معصومه محمودی :

سلام الزام به تمكين تنها يك راي إعلامي است و اجراييه اي صادر نميشود شما مختار هستيد كه تمكين كنيد يا نه،تنها ضمانت اجراي اين راي عدم تعلق نفقه و مجوز ازدواج مجدد همسرتون هست

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ضمانت اجرای الزام به تمکین علیه شما عدم پرداخت نفقه و جواز ازدواج مجدد دادن به همسرتان میباشد برای همسرتان اطهارنامه ارسال کنید که حاضر به تمکین هستید ، در اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر هم همین موضوع را بگویید که همسرشما مسکن و اثاث البیت متناسب تهیه کند شما حاضر به تمکین هستید

معصومه محمودی

معصومه محمودی :

سلام راي تمكين إعلامي هست و شما مجبور به تمكين نميباشيد،ولي مراتب فوق رو به شعبه مربوطه اعلام نماييد