مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی داشتم

من وکالت تام الاختیار از همسرم دارم. و ایشون بدون اطلاع قبلی منو ترک کردن و به خارج از کشور فرار کردن. و من با در دست داشتن وکالت تام الا ختیار فورا کارت قبلی را سوزوندم و یک کارت جدید بنام خودشون گرفتم و از انزمان تا کنون سه سال گذشته. اما دوسه روزه برگشتن به ایران و شروع به تهدید نمودن و کارت حقوقیشون رو میخان. میخواستم بپرسم با توجه به توضیحاتی که خدمتتون عرض کردم ایشون میتونن بروند و کارت رو بسوزانن و حقوقشون رو پس بگیرن یا نه؟ در ضمن ایشون بعنوان همسر بمن وکالت ندادن. تشکر از پاسخگوییتون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله موکل میتواند موضوع وکالت را خودش مستقیم انجام دهد جدا از ان مسلم است که میتواند کارت جدید بگیرد