مشاوره حقوقی رایگان - برگشت پرونده از دیوان عالی کشور به دادگاه تجدید نظر

با سلام خدمت وکلای گرامی
همسر من (زوجه) درخواست طلاق کرده بود که در دادگاه بدوی درخواستش رد شد و ایشان اعتراض کرد و در دادگاه تجدید نظر درخواست طلاق ایشان تایید و من مجددا اعتراض کردم و پرونده به دیوان عالی رفت و بعد از دوماه دیوان رای دادگاه تجدید نظر به علت نقض تحقیقات باطل کرد و پرونده رو مجددا برگردوند به دادگاه تجدید نظر از برج 5 که پرونده برگشت داده شده دادگاه تجدید نظر هرماه وقت نظارت میزاره و اخر ماه مینویسه به لحاظ عدم وصول پرونده استنادی (از دادگاه بدوی و اجرای احکام) به تاریخ ماه بعد موکول شد و الان 6 ماه این قضیه داره تکرار میشه. خواستم بدون از نظر قانونی و حقوق دادگاه میتونه یک پرونده رو 6 ماه به این عنوان بررسی نکنه (با توجه که همین پرونده در دادگاه دیوان 2 ماه بررسی شد) و آیا خود من پرونده استنادی رو از دادگاه بدوی بگیرم ببرم به دادگاه تجدید نظر.
ممنون و سپاس از وقتی که برای اینجانب میزارین

پاسخ ها :

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

با سلام بله دادگاه تجدیدنظر می تونه طولانی کنه تا پرونده های استنادی بیاد و ضمنا در دیوان به اصل رای خدشه وارد نشده بلکه به نوع تحقیقات ایراد گرفته پس احتمال اینکه رای قبلی مجددا تکرار شود وجود دارد و شما نمی توانید پرونده را جابجا کنید چون احتمال جابجایی اوراق هم داده میشود