مشاوره حقوقی رایگان - قرار وثیقه برای زندانی

سلام برای پسرم قرار به مبلغ 400 میلیون صادر شده است ملکی را به دادگاه معرفی کردم بر اساس سهمی که از این ملک داشتم طبق نظر کارشناس دادگستری 333 میلیون ارزش گذاری شده آیا میتوانم برای مابقی فیش حقوقی بگذارم یا راه دیگه ای وجود داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بستگی به نظر مرجع قضایی دارد ارائه دهید احتمالا موافقت بکنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر باید ملک دیگری هم به عنوان وثیقه معرفی نمایید . ولی شما می توانید درخواست خود را به قاضی ارائه بدهید شاید
قاضی موافقت نماید و مبلغ قرار را تغییر بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
معادل وثیقه باید سند ملکی معرفی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ضمانت نامه بانکی ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر مگر قاضی با درخواست کاهش وثیقه موافقت نماید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با قاضی مطرح نمایید ولی بعید بنطر می رسد باید نسبت به باقی نیز وثیقه یا ضمانت نامه بانکی معرفی نمایید