مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند الکترونیک دفتر خدمات قضایی

سلام. از کسی شکایت کردم اون فرد با ارایه یک سند مجعول حکم رو برگردونده و من محکوم به جریمه شدم. چیزی که من در پرونده دیدم کپی یک سند عادی رسید پول بود که تاریخی به انتهای اون اضافه شده بود‌. درصورتیکه وقتی من اونو امضا کردم اون تاریخ نبوده. اما نکته جالب اینه که همین خوانده یکبار قبلا نسخه درست ان را به دفتر خدمات قضایی ارایه داده و من از سامانه ابلاغ دانلودش کردم. ایا میتوان با استناد به سند الکترونیکی موجود در سامانه ابلاغ که توسط دفتر خدمات قضایی الکترونیکی شده و توسط خود خوانده ارائه شده مجعول بودن سند دوم را ثابت کنم؟؟ البته درخواست کارشناسی هم داده ام اما میترسم ادعا کند که به اصل سند دسترسی ندارد و از روی کپی امکان کارشناسی نباشد. با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل بررسی است و اگر ناچار باشند تحت شرایطی با کپی هم کارشناسی میکنند . جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات پاسخگویی تماس بگیرید 09113963026

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
می توانید در خصوص جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید در خصوص جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله امکان پذیر است اگرجعل را اثبات نمایید می توانید نسبت به حکم حقوقی اعاده دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله و شما باید ادعای جعل را مطرح نمایید البته طرف باید حتما اصل سند را به کارشناس ارائه بدهد و کارشناسی خط و امضاء از روی کپی امکان ندارد
در ضمن طبق قانون ، اگر شخصی سندی را به دادگاه ارائه بدهد در صورت درخواست طرف مقابل ، دارنده سند مکلف است ، اصل سند را به دادگاه ارائه بدهد. در غیر این صورت ، جز ادله مثبته به نفع طرف مقابل محسوب میشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اثبات جعلیت آن هم نسبت به یک سند زمانی مقدور است که سند موضوع بحث جهت کارشناسی به کارشناس ارائه شود اما اینکه شخص اسکن سندی از طریق دفتر خدمات ارسال شده می تواند قرینه باشد بر اینکه اصل سند در ید طرف مقابل شماست...در صورت تمایل می توانید مستندات مورد بحث را در صورت تمایل واتس آپ نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت نمایید.