مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه گذاشتم الان اجرای احکام گفته مراجعه کنید چند روز بعد باید خودم را معرفی کنم

سلام وقتتون بخیر معذرت میخوام من به جرم حمل شوکر و گاز اشک اور و فشنگ اسلحه شکاری به مدت پنج سال حکم زندان باید بروم و فیش حقوقی دونفر کارمند گذاشته بودم الان اعتراض هم کردم متاسفانه نزدیک یکسال کم کردند دیروز ابلاغ اومده از اجرای احکام که خودت را معرفی کن جهت اجرای حکم ولی دقیقا نگفته کی بروم معرفی کنم نوشته عدم حضور جلب است چند روز بعد باید بروم خودمو معرفی کنم ممنونم تشکر

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام و عرض ادب وقتی که وقت می شود و در مرحله اجرا قرار می گیرد یک بار به شما ابلاغ می شود و بعداً به ضامنین شما و در صورتی که پس از ابلاغ به ضامنین شما حاضر نشوید یا نتوانند شما را حاضر کنند حساب های ایشان توقیف می شود بهتر است پرونده جنابعالی را یکی از وکلای حاضر در آن شهر مطالعه نماید و در صورتی که مشمول قانون کاهش مجازات‌های تعزیری یا ساير موارد مخفف می شوید برای شما اقدام مقتضی را انجام دهد