مشاوره حقوقی رایگان - دریافت اطلاعات تلفن همراه زوج یا زوجه در شبکه های اجتماعی

سلام
بنده سالها خارج از ایران زندگی کردم و از دعاوی حقوقی ایران خبر ندارم لطفا راهنماییم کنید
در صورت وجود اختلاف و دعوای خانوادگی بین زن و شوهر مرد یا زن می توانند اقدام به گرفتن اطلاعات تلفن همراه یکدیگر در شبکه های اجتماعی کنند ؟
آیا اطلاعات تلفن همراه زوج یا زوجه در
شبکه های اجتماعی ( واتساپ ، تلگرام و .... ) درصورت اختلافات زن و شوهری و مشکوک بودن به طرف مقابل از طریق دادگاه و پلیس فتا و .... قابل دریافت می باشد ؟ نمیدونم چرا جوابهایی که در این زمینه بهم داده میشه با هم
متناقضه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شماره تلفن متصل شبکه های اجتماعی از طریق پلیس فتا قابل شناسایی خواهد بود ولیکن اطلاعات وچتهای داخل این شبکه ها. چون سرورهای اصلی ان در ایران وجود ندارد بررسی پیامها دشوار خواهد بود

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام به صرف مشکوک بودن، دادگاه هیچ کدام از تحقیقات مورد اشاره را انجام نمی دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طرح شکایت اگر دادگاه لازم بداند در حد ممکن دستور پرینت مکالمات و پیامک ها را می دهد.
پیامهای واتساپ و ... به سختی قابل بازیابی است و در صورت لزوم دادگاه به پلیس فتا ارجاع میده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود خدمت شما
سوال جواب توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، درصورتیکه که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با بنده تماس بگیرید.