مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم استماع دعوی صادر شد

باسلام من رای و نامه اداره کار را جهت اجرا به دادگستری بردم الان این رای برام صادر شد
نسبت به دعوی شما به طرفیت فلانی مبنب بر درخواست صدور اجراییه در مورد رای هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما طی شماره مورخ 1400/05/30 قرار عدم استماع دعوی صادر شد
رای برام ابلاغ شده آیا میتونم این رای اعتراض بزنم چون من تمام مدارک مو در خدمات قضایی ارسال کردم من نمیدونم قاضی چرا این رای داده

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، بله در ذیل دادنامه شما می بایست در صورتیکه رأی قابل اعتراض باشه ، حتما قید بشه ، در غیر اینصورت و صدور قرار می توان دوباره طرح دعوی دتشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
احتمالا صدور اجراییه با نواقصی روبرو بوده وچنین قراری صادر گردیده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام امکان دارد پرونده شما دارای نواقصی باشد شما حضوری به شعبه صادر کننده قرار مراجعه نمایید
تا علت مشخص بشود