مشاوره حقوقی رایگان - صدور قرار عدم استماع ابطال سند

سلام
برای ابطال سند در شعبه رای ابطال داده شد ودر تجدیدنظر اینرای شکسته شد و رای قطعی عدم استماع صادر شده مجددا طرح دعوی ابطال تقسیم نامه داده و دوباره به همان شعبه رفته رسیدگی در آن شعبه از نظر ایین دادرسی مجاز است یا می بایست به شعبه دیگری برود ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اجباری نیست ولی میتوانید از رییس دادگستری درخواست ارجاع به شعبه دیگر را دهید تا بررسی کند