مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

شرح درخواست:
با سلام و عرض ادب و احترام. بنده دو ماه پیش در سایت درج آگهی خودرو ای رو نشان کرده و جهت بازدید به آن جا رفتم و بعد از صحبت های قطعی جهت خرید متوجه شدم که فروشنده نمایشگاهی است ولی متاسفانه به دلایل بی تجربگی و اطمینان بی جهت و از آن طرف بازارگرمی شخص نمایشگاهی و دروغ های پی درپی، مثلاً گفتند که خودرو به نام همشیره خودشان است و ماشین در حد صفر است و رنگ ندارد و تصادف بسیار جززی داشته و خلاصه من با دادن 30 میلیون نقد و دو فقره چک یک‌ ماهه ماشین رو تحویل گرفتم ولی باز متاسفانه شخص نمایشگاهی از دادن یک برگ قولنامه ای که خودش تنظیم کرد و من و همسرم که خودرو رو به نام ایشون خریداری کردم و نیز امضا کردیم، امتناع کرد و دلایل خودش را داشت و منتهی در آخر معامله از دادن مدارک ماشین و سند و .....نیز خودداری کرد و فقط بیمه نامه ثالث و معاینه فنی رو به ما داد و قرار شد در چند روز آینده ایشون با همشیره خود جهت تنظیم سند و انتقال آن به نام خانم بنده ( در رهن ایشان تا وصول چک دوم بنده و یا سه دانگ سه دانگ کنند تا تسویه حساب کامل ما ) و تعویض پلاک و امور خلافی و ... در محضری که اعلام میکنند حاضر شوند حالا بعد از گذشت تقریبا دو ماه ایشون به دلایل مختلف از جمله تعطیلی های اخیر کرونایی و بهانه تعطیلی ادارات تا این لحظه نه مدرک و سند و حتی رسیدی یا یک برگه از قولنامه که خود تنظیم کرده به ما داده و هم جهت تنظیم سند و انتقال آن به محضر نمی آید و بنده تازه متوجه شدم که سند ظاهراً به نام شخص دیگری است و مشخصات شخص دیگری به جز همشیره ایشان در مدارک و اسناد درج شده و از همه مهم تر بنده جهت تعمیرات به نمایندگی های مختلف رفتم و متوجه شدم که خودرو آن چنان تصادف شدیدی داشته که شاسی ماشین از زیر پیچیده و در واقع هیچ تعمیرات اساسی نمیتوان برای ماشین انجام داد. بنده با همه عرایض فوق به دلیل این که دست من خالی هست جهت مشاوره و احقاق حق جلوی چک دوم خود رو که به تاریخ 1400/5/25 بوده رو گرفتم تا از وکیل حاذق و دلسوزی مشاوره و مساعدت بگیرم.
درخواست از وکیل محترم و تعیین مبلغ حق وکالت:
با عنایت به تمام عرایضم و این که شخص نمایشگاهی دروغ های مکرر جهت سلامت و نو بودن خودرو و صاحب سند گفته و بنده به جز خود خودرو و بیمه ثالث و معاینه فنی در واقع هیچ سند دیگری ندارم. آیا امکان عودت خودرو و طلب مبالغ پرداختی و ضرر و زیان و هزینه های واجب که انجام داده ام را دارم و اگر بله چگونه و چی کار باید کرد؟
اگر به دلایل مختلف نمیتوان خودرو رو به ایشان برگردانم، آیا میتوان ایشون رو هر چه سریعتر جهت تنظیم سند و انتقال مالکیت و تعویض پلاک و ... به محضر فراخواند؟
چگونه و چه کاری باید انجام دهم و در آخر اگر همه امور را از ابتدا تا پایان کار به وکیل محترم ارجاع داده و ایشون تمام کارها رو انجام بدهند میخواستم بدونم هزینه حق مشاوره و حق وکالت در مورد هر کدوم از درخواست های بنده جداگانه چقدر است؟ یعنی جهت درخواست اول یعنی عودت خودرو و فسخ معامله و طلب ضرر و زیان ؟
اگر واقعا نمیتوان معامله را فسخ کنیم پس اجباراً الزام به سند فروشنده و نقل و انتقالات سند و پلاک چقدر هزینه وکالت میشود؟
صمیمانه خواهشمند است وکیل محترم هزینه هر کدام را جداگانه اعلام فرمایند؟
پیشاپیش از مساعدتی که میفرمایند سپاسگزاری به عمل می آید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با توجه به گذشت زمان ، امکان فسخ معامله وجود ندارد ولی
شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
باید تلفنی مشاوره بگیرید