مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

با سلام. حدود دو سال است که حساب های من به خاطر دیه مسدود شده است و این دو سال با آگاهی کامل همسرم و اختیار قرار دادن کارت خودش به بنده جهت گذران امور کاری و زندگی داد و بنده چون کار من ملک هست و پول زیاد واریز و برداشت کردم. حالا یک نفر پیدا شده بعد یک سال که گذشته و پول به کارت خانومم واریز کرده این پیامک از سامانه قوه قضاییه که قرار دادن کارت خود به دیگری جرم محسوب میشود را برای همه فرستادند، برای من ارسال کرده و تهدید میکند که با کارت همسرت کلاهبرداری کردی و حتی اظهارنامه فرستاده است. من و خانومم رفتیم و جریان مسدود شدن حساب هایم را توضیح دادیم ولی ول کن نیست و هی میگوید خانمت رو به دادگاه میکشونم و کلاهبرداری کردی. در صورتی که ایشون کار ملکی داشتند و انجام شده و خلف وعده کرده است. الان میخواهد این طوری کار خودش رو توجیه کند. من و همسرم چطوری میتوانیم از تهدیدهای ایشون خلاص بشویم؟

پاسخ ها :

ذبیح اله ذوالفقاری

جناب آقای ذبیح اله ذوالفقاری :

سلام اگر طرف شما شکایت کردند بامن تماس بگیرید والا فعلا شما هیچ حرکتی نشان ندهید ذوالفقاری 09121799773

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

صرفا میتونید بعنوان مزاحمت ازشون شاکی بشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شکایت از وی تهت عنوان تهدید و توهین و افترا و مزاحمت