مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار همراه دادخواست

سلام
یه خودرو با ماشین من تصادف کرد و فرار کرد .. گرفتمش .. مدارکش رو داد که خسارت رو بده. گفت به پلیس زنگ نزن..
بعدش گفت خسارت رو نمیدم من فقط خسارت پشت ماشین رو میدم.. در صورتی که هم خسارت پشت رو باید بده هم خسارت جلو ماشین من که خورد به یه کامیون...
تامین دلیل کردم 30 تومن براورد شد.. کارشناس نظرش رو داد...
شکایت کردم دادگاه بنابر نظریه کارشناس که تامین دلیل کرده بودم...
پول هزینه دادرسی رو نداشتم اعسار زدم همراه دادرسی..
الان قاضی اعسارم رو رد کرده...
ایا شکایتم دادرسی انجام میشه یا باید دوباره شکایت کنم..
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اعسار شما رد شده ومیتوانید اعتراض کنید به رای رد اعسارتان

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام نسبت به دادنامه صادر شده در فرجه قانونی اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به اعسار اعتراض نمایید اگررد تاییدگردد باید هزینه را پرداخت تا روند رسیدگی ادامه پیدا کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام چون اعسار شما رد شده است شما باید هزینه دادرسی را پرداخت نمایید و دادرسی را ادامه بدهید و نیاز به اقامه دعوا دوباره نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اعسار شما رد شده ومیتوانید اعتراض کنید