مشاوره حقوقی رایگان - آیا تعطیلات هم جز،ده روز ابلاغیه تامین خواسته قرار قبل از ابلاغ است؟ است

با سلام
برای من یک دادنامه آمده خواهان در خواست تامین خواسته کرده
دادگاه قرار قبل از ابلاغ را در دادنامه نوشته
وده روز برای آن تعیین کرده
آیا ده روز کاری است یا تعطیلات هم حساب میشه؟
متشکرم

پاسخ ها :

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
بله تعطیلات جزء مواعد قانونی به شمار می آید.
برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید.

محسن سلیمانی

جناب آقای محسن سلیمانی :

سلام روز ابلاغ و اعلام و تعطیلات جزو مواعد نمیباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تعطیلات جزو مواعد قانونی بشمار می آید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام تعطیلات جزء آن محاسبه می شود لکن چنانچه روز آخر مصادف با تعطیلی باشد یک روز پس از تعطیلی روز آخر می باشد.

طوبی محمدی نیکو

طوبی محمدی نیکو :

استان :

ده روز تقویمی احتساب می شود ولی در صورتی که روز دهم مصادف با تعطیلی باشد، روز بعد از آن هم می توانید اقدام کنید . روز ابلاغ و روز اقدام محاسبه نمیشه

ربابه علی پور اقدم

سرکار خانم ربابه علی پور اقدم :

سلام در مواعد ابلاغ روز اول و روز اخر اضافه میشه به مدت یعنی ده روز دوازده روز در نظر گرفته میشه. اگر تعطیلات تا روز 11 هست در موعد محاسبه میشود ولی اگر به روز دوازدهم رسیدید و همچنان تعطیل بود اولین روز کاری بعد از تعطیلی اخرین روز موعد شما محسوب میشود.
بنابراین تعطیلات وسط محاسبه میشوند اخرین روز اگر به تعطیلی بخوره اولین روز کاری اخرین مهلت محسوب میشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعطیلات نیز جزء موعد است مگر اینکه آخرین روز تعطیل باشد که در این صورت روز بعد از تعطیلات آخرین موعد حساب میشه