مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام. برادر من حکم جلب آقایی رو به اتهام فروش مال غیر گرفته است و پرونده کلا مربوط به من نمیشود. این حکم کیفری که دولت یک سال برای او بریده است.
با توجه به این که حکم جلب از طرف دولت هست یعنی جنبه خصوصی ندارد و به برادرم دادند که اجرای احکام برود و بگیرد.
حالا اگر من که برادر او هستم با حکم جلب و امور بگیرم، مشکل ساز میشود یا هر شخص ثالثی میتواند اقدام‌ کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا مراجع قضایی وانتظامی جهت اجرای حکم. وجلب ودستگیری متهم ذینفع وشاکی باید حصور داشته باشد

محمد قائمی مهر

جناب آقای محمد قائمی مهر :

سلام . شما فقط میتوانید محل اختفاء را به ماموران انتظامی و یا واحد اجرای احکام کیفری مربوطه اطلاع دهید و حق اقدام شخصی ندارید.