مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

با سلام
چک ضمانت بابت انتقال سند خونه ای دست خریدار بوده که انتقال سند انجام شده است ولی چون یک مبلغ کمتر از چک را فروشنده بابت خانه بدهی به بانک داشته که خریدار خود پرداخته است و حالا با توجه به برگشت چک توسط خریدار بابت طلب خود در دادگاه چه حکمی صادر میشود؟ آیا چون چک ضمانت است با درخواست ابطال باطل میشود یا باید به اندازه طلب طرف پول او پرداخت شود؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام ،به اندازه طلب امکان برداشت هست مگر اینکه مستنداتی در ارتباط با پرداخت داشته باشید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر ابطال نمیشود را موضوع ضمانت تحقق یافته. خریدار به اندازه ای که بابت بدهی فروشنده پرداخت کرده اند حق وصول چک را دارند.