مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

شخصی 20 میلیون از حسینیه .......... وام گرفت است و من به عنوان ضامن 8 میلیون ضمانت کردم. هنگام امضا چک من از مدیر حسینه سوال کردم که این اقا ایا مورد تایید است ایشان به من گفتن مورد تایید است. حال شخصی که وام گرفته برای هر قسط چک به حسینه داده است اما اندازه 8 میلیون به حسینیه بدهکار است و حسینیه چک های 2 میلیونی این اقا بانک نمی برند و به من می گویند حساب شخص خالی هست و به من زنگ زدن گفتن که من باید 8 میلیون پرداخت کنم. می گویند من به عنوان ضامن این اقا باید 8 میلیون چک ضمانت این اقا پرداخت کن. ایا درست هست که چک وام گیرنده برگشت نمیرنن و میخواهند قسط از چک ضامن بردارند. لطفا راهنمایی نمایید. من چه کاری بکنم لطفا راهنمایی کنید چون می خواهند چک من به بانک بدهندو من پولی برای پرداخت چک ندارم.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام وقتی شما ضامن شدید پذیرفته اید درصورت عدم پرداخت وام از طرف وام گیرنده شما میپردازید ، حسینیه مختار هست به هرکدام از شما مراجعه کند